Cele mai urmărite filme la TIFF Sibiu 2021

Prezentate în premieră la Sibiu, România sălbatică (r. Dan Dinu, Cosmin Dumitrache), și Tata mută munții (r. Daniel Sandu) au înregistrat cel mai mare număr de spectatori la cea de-a 15-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) la Sibiu, care s-a încheiat duminică, 8 august.

Filmul „Întregalde”, de la Cannes la Sibiu. Regizorul Radu Muntean va fi prezent la proiecție.

Prezentat la prestigiosul Festival de Film de la Cannes luna trecută (secțiunea Quinzaine des Réalisateurs), cel mai nou film semnat de Radu Muntean, Întregalde, o poveste de supraviețuire, ajunge la Sibiu într-o proiecție specială la care va participa și regizorul duminică, 8 august, de la ora 21.45 la Muzeul Astra,

Update: Schimbări în programul TIFF Sibiu

UPDATE 8 AUGUST:

* Proiecția filmului ”Întregalde” de mâine, duminică, 8 august, se mută în muzeul Astra, tot de la ora 21.45

Proiecția filmului ”Lecții de persană” de mâine, duminică, 8 august, se mută în Parcarea Supraterană Promenada Sibiu tot de la ora 21.45.

 

UPDATE 6 AUGUST: 

România Sălbatică, o nouă proiecție la TIFF Sibiu, la cererea publicului

După premiera sold-out de aseară la Sibiu în cadrul TIFF, documentarul-fenomen România Sălbatică (r. Dan Dinu, Cosmin Dumitrache) va fi proiectat din nou în festival vineri, 6 august, de la ora 21:45 în mijlocul naturii, la scena de pe lac a Muzeului Astra.

Reguli de acces la proiecțiile TIFF Sibiu 2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania Sibiu va respecta măsurile de siguranță în vigoare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, iar regulile au la bază Hotărârea de Guvern nr. 50 din 26.07.2021. Regulile de acces la proiecțiile din cadrul TIFF Sibiu pot suferi modificări.

 

Proiecții de film

Regizorul spaniol David Martin de los Santos, invitat la TIFF Sibiu cu filmul Asta-i viața / La vida era eso

În prima zi de festival, joi, 5 august, de la ora 21:45, în Piața Mică va fi proiectat în premieră la Sibiu debutul în lungmetraj al spaniolului  David Martin de los Santos: Asta-i viața / La vida era eso, din distribuția căruia face parte și actorul român Florin Piersic Jr.