Modificări de program

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cine-concertul The Lodger din această seară de la ora 21:45 din Piața Huet se mută de la ora 22:15 în sala 4 de la CineGold. Accesul se va face pe baza biletelor cu valoare 0, pe care le puteți achiziționa de pe https://tiff.eventbook.ro/film/bilete-tiff-2022-cine-concert-the-lodger și de la casele de bilete CineGold.

Actori și regizori români își dau întâlnire cu publicul la TIFF Sibiu 2022

Azi ia startul cea de-a 16-a ediție a Festivalului International de Film Transilvania de la Sibiu, care promite patru zile pline de filme, cine-concerte, proiecții pentru copii, dar și invitați speciali. Printre artiștii care își vor da întâlnire cu publicul din Sibiu se numără regizorul Alexandru Lustig sau actorii Alexandru Papadopol și Anca Sigartău. Aceștia vor fi prezenți la festival pentru a-și prezenta cele mai noi producții.

Începe TIFF Sibiu: zile pline de filme, cine-concerte și invitați speciali, între 7 și 10 iulie

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine la Sibiu, între 7 și 10 iulie. Este al 16-lea an în care TIFF aduce la Sibiu cele mai așteptate și premiate producții ale sezonului. Peste 25 de filme în premieră și cine-concerte  vor avea loc în două spații outdoor, dar și în cinema. TIFF Sibiu se va desfășura în Piața Huet (toate evenimentele de aici vor avea intrare liberă), în Habermann Markt / Piața Habermann și la Cine Gold.

Cele mai urmărite filme la TIFF Sibiu 2021

Prezentate în premieră la Sibiu, România sălbatică (r. Dan Dinu, Cosmin Dumitrache), și Tata mută munții (r. Daniel Sandu) au înregistrat cel mai mare număr de spectatori la cea de-a 15-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) la Sibiu, care s-a încheiat duminică, 8 august.

Filmul „Întregalde”, de la Cannes la Sibiu. Regizorul Radu Muntean va fi prezent la proiecție.

Prezentat la prestigiosul Festival de Film de la Cannes luna trecută (secțiunea Quinzaine des Réalisateurs), cel mai nou film semnat de Radu Muntean, Întregalde, o poveste de supraviețuire, ajunge la Sibiu într-o proiecție specială la care va participa și regizorul duminică, 8 august, de la ora 21.45 la Muzeul Astra,

Update: Schimbări în programul TIFF Sibiu

UPDATE 8 AUGUST:

* Proiecția filmului ”Întregalde” de mâine, duminică, 8 august, se mută în muzeul Astra, tot de la ora 21.45

Proiecția filmului ”Lecții de persană” de mâine, duminică, 8 august, se mută în Parcarea Supraterană Promenada Sibiu tot de la ora 21.45.

 

UPDATE 6 AUGUST: 

România Sălbatică, o nouă proiecție la TIFF Sibiu

După premiera sold-out de aseară la Sibiu în cadrul TIFF, documentarul-fenomen România Sălbatică (r. Dan Dinu, Cosmin Dumitrache) va fi proiectat din nou în festival vineri, 6 august, de la ora 21:45 în mijlocul naturii, la scena de pe lac a Muzeului Astra.

Cu filmări în premieră și povești unice despre biodiversitate, România Sălbatică este o călătorie uimitoare în locuri de o frumusețe ireală din țara noastră. Este un proiect care ne arată cât de mult avem nevoie de natură pentru a ne păstra echilibrul și ne îndeamnă la conștientizare și responsabilitate.