TIFF Sibiu 2019: filme românești sold-out și mii de cinefili prezenți la proiecțiile în aer liber

În ciuda unui debut marcat de capriciile vremii, cea de-a 13-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania de la Sibiu a fost sărbătorită cu săli pline, numeroși invitați speciali, proiecții românești sold-out, premiere naționale și evenimente speciale în aer liber.

Un weekend plin de evenimente speciale la TIFF Sibiu 2019

TIFF Sibiu 2019 a debutat într-o ploaie de aplauze la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, unde sute de cinefili au venit să vadă premiera sibiană a lungmetrajului Parking și să discute cu regizorul Tudor Giurgiu, scriitorul Marin Mălaicu-Hondrari și actrița Carmen Florescu. Festivalul continuă până pe 30 iunie, cu noi surprize și evenimente dedicate publicului.

SCHIMBARE DE PROGRAM

Din cauza condițiilor meteo și a rafalele puternice de vânt, programul TIFF Sibiu suferă urrmătoarele modificări:

- Proiecția "Pup-o mă!" se mută mâine, vineri, 28 iunie, de la ora 21:45 la Teatrul Gong, în prezența echipei filmului! Îi așteptăm cu drag pe toți posesorii de bilete. Proiecția este SOLD OUT!

EducaTIFF Sibiu

EducaTIFF - programul de educație cinematografică pentru copii și adolescenți ajunge în week-end la Centrul Cultural „Ion Besoiu” în cadrul retrospectivei TIFF de la Sibiu. Vă așteptăm vineri, sâmbătă și duminică înainte de prânz să urmăriți filme selectate special pentru adolescenți și pre-adolescenți, care pot oferi contextul unor discuții binevenite despre independență și încredere în cadrul relațiilor părinte-copil, despre prietenie, rivalitate, iubire necondiționată și cum ne putem cultiva capacitatea de a înțelege și a ierta, în loc să fim răzbunători sau cinici.

Cele mai bune filme românești ale anului se văd la TIFF Sibiu 2019

Cea de a 13-a ediție TIFF Sibiu se va desfășura în perioada 27 – 30 iunie și va aduce iubitorilor de film românesc un program încărcat de proiecții autohtone apreciate în festivalurile internaționale. Nouă producții românești, o parte din ele nelansate în cinema, vor sosi la Sibiu alături de autorii și protagoniștii lor.