POLITICA DE BILETE

POLITICĂ BILETE TIFF SIBIU 2021

 

VÂNZAREA BILETELOR

 

ONLINE,  începând din 2 august pe tiff.eventbook.ro și prin aplicația mobilă a festivalului, TIFF Official App. Biletele cumpărate prin sistemul online sau direct prin aplicaţie se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

DE LA CASERIILE TIFF, începând de miercuri, 4 august 2021, programul fiind următorul:

Piața Mică

Miercuri, 4 august : 15:00 - 21:00;
Joi, 5 august  - Duminică, 8 august: 11:00 - 22:00

 

Cine Gold, str. Lector 1-3A

Joi, 5 august  - Duminică, 8 august: 10:00 - 22:00

 

Recomandăm procurarea biletelor online.

Vor exista două puncte de vânzare a biletelor, în Piața Mică și la Cine Gold, ce vor fi deschis pe toată perioada de desfășurare a festivalului, conform programului de mai sus. 

PREȚURILE BILETELOR

  • Bilet pentru proiecțiile de la Muzeul Național în aer liber Astra și Parcarea supraterană Promenada Sibiu (outdoor): 20 lei
  • Bilet pentru proiecțiile de la Cine Gold (indoor): 25 lei
  • Bilet pentru proiecțiile de la Piața Mică și din cadrul EducaTIFF de la Cine Gold: intrare liberă (necesită procurarea unui bilet cu valoare zero, în limita locurilor disponibile)


REGULI DE ACCES

Accesul la proiecții se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).

Locurile în sală (Cine Gold) sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției. De asemenea, după începerea proiecției, accesul în sală este interzis! Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului.

Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

Accesul cu animale de companie nu este permis în incinta sălilor de cinema. 

 

ATENŢIE! 

Festivalul Internațional de Film Transilvania Sibiu va respecta măsurile de siguranță în vigoare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor la proiecțiile de film se va face cu obligativitatea purtării măștii pe toată durata evenimentului, conform Hotărârii de Guvern nr. 50 din 26.07.2021.

Sălile de cinema vor putea fi ocupate în proporție de 70% din capacitate.

Politica de bilete poate suferi modificări în funcție de legile și normele în vigoare la data evenimentului.

 

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI
 

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate. Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care proiecția este anulată în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră, nu și daca vremea se deteriorează după începerea proiecției. Urmăriți site-ul oficial al festivalului sibiu.tiff.ro, pagina de Facebook a festivalului, respectiv tiff.eventbook.ro pentru informații referitoare la reprogramarea proiecțiilor, în caz de vreme nefavorabilă.
 

Locații proiecții:

Piața Mică

Parcarea supraterană Promenada Sibiu

Muzeul în aer liber Astra

CineGold: sala 1, sala 3 și sala 7 (proiecții EducaTIFF)

 

Pentru orice alte informații sau neclarități, vă rugăm să ne contactati pe adresa de email ticketing@tiff.ro