Concert URMA în seara proiecției filmului Urma, regizat de Dorian Boguță

Sâmbătă, August 29, 2020 - 11:52
urma

Artiștii de la Urma - formația de rock alternativ care semnează muzica de pe coloana sonoră a filmului cu același nume, concertează duminică, 30 august, ora 19:30, la Habermann Markt. Sibienii vor avea ocazia să-i asculte live, înainte de proiecția specială Urma - debutul regizorului Dorian Boguță, un policier cu accente de thriller despre dispariția neașteptată a unui pianist și relațiile sale bizare, distins cu Premiul pentru debut în Zilele Filmului Românesc la TIFF 2020.

Biletele sunt disponibile online: https://tiff.eventbook.ro/music/bilete-tiff-sibiu-2020-urma-legacy?lang=ro

Fondată în primăvara anului 2003 la Cluj, Urma a îmbogăţit scena rockului alternativ românesc cu patru albume de studio: Nomad Rhymes (2003), Anger as a Gift (2005), Trend Off (2007), Lost End Found (2013) şi cu apariţii live în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie. În această perioadă, trupa se pregătește să lanseze următorul album, intitulat inima!ism. Împreună cu echipa filmului Urma, formația a lansat un videoclip pentru una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei de rock alternativ, care se regăsește și pe coloana sonoră: A Place for MeVideoclipul poate fi văzut aici

La eveniment vor lua parte actorul Marin Grigore și producătoarea Oana Giurgiu, care vor răspunde tuturor întrebărilor venite din public la finalul proiecției.

Evenimentul este prezentat de Lidl si Mastercard.